Hurtigsøk:
Nyhetsbrev:
Last ned video fra La Manga:
Last ned video for Quicktime Last ned video for Mediaplayer
LaMangaBooking.Com:
E-mail: post@lamangabooking.com
Tlf: +34 622 622 637
Adr: Urb. Puerto y Playa,
Pro. 7, local 1.2 bajo
Km. 12.5
30380 La Manga

Kontortid:
Man-fre: 09-18
Lørdag: 10-17
Søndag(helligdag): stengt
Flyselskap:
Samarbeidspartnere:
Autorisert:
visa mastercard
Nyheter
Dato: 14.5.2010 "Rekord rimelig Euro – gir deg billig ferie!"
Euro kursen er nå rekord rimelig, og ligger nå rundt 7,75 mot norske kroner. Dette gir deg veldig rimelig ferie, fordi alle våre utleieobjekt er priset i Euro. I tillegg så blir både fornøyelser, leiebil, mat og drikke vesentlig rimeligere når du ferierer på La Manga. Bestill idag, og husk bestiller du med kredittkort vil du alltid få best kurs.

 

Dato: 21.4.2010 "Book sommerferien som normalt!"
Det er ingen fare å booke årets sommerferie som normalt. Dersom det igjen skulle bli problemer med fly kommunikasjonen i Europa er LaMangaBooking.com godt forbredt. Denne uken satte vi opp buss for de av våre gjester som ikke kom seg hjem. For sommeren legger vi nå planer for en reserve løsning med buss, dersom det igjen skulle bli problemer med fly kommunikasjonen, det vil da bli ukentlig avgang fra Oslo t/r La Manga.

La Manga er en av de gunstigste stedene rundt Middelhavet dersom det igjen skulle bli problemer med fly kommunikasjonen. La Manga ligger på fastlands Spania, slik at det er gode kommunikasjons muligheter både med tog, bil og buss foruten fly. Vi minner om at det er vesentlig kortere reisetid til La Manga enn f. eks. de greske øyer, Bulgaria, Tyrkia etc . . Dersom du må avbestille ferien din pga. av nye problemer med aske fra Island, vil være behjelpelig med å eventuelt booke om din reservasjon, og din reiseforsikring skal eventuelt dekke din avbestilling dersom det blir umulig å gjennomføre ferien. Flyselskapene har uttalt at de refunderer flybillettene.

 

Dato: 8.3.2010 "La Manga rekord populært blant nordmenn"
Aldri før har så mange nordmenn bestilt sommerferien til La Manga så tidlig som i år. Alt nå er nesten 75% av kapasiteten for juli booket, og i enkelte uker begynner det å bli vanskelig å finne ledige leiligheter, det er derimot ennå en del å velge mellom i juni og august. Det kommer også inn nye leiligheter for utleie hver uke, slik at dersom du ikke finner akkurat den leiligheten du har lyst på, er det bare å sende en mail til post@lamangabooking.com, så hjelper vi deg gjerne.

 

 
 
 
Webdesign and development by Crave Media AS visa mastercard