Hurtigsøk:
Været akkurat nå :
La Manga weather:
Temp 27°C
Enkel bestilling:
Nyhetsbrev:
Last ned video fra La Manga:
Last ned video for Quicktime Last ned video for Mediaplayer
LaMangaBooking.Com:
E-mail: post@lamangabooking.com
Tlf: +34 622 622 637
Adr: Urb. Puerto y Playa,
Pro. 7, local 1.2 bajo
Km. 12.5
30380 La Manga

Kontortid:
Man-fre: 09-18
Lørdag: 10-17
Søndag(helligdag): stengt
Flyselskap:
Samarbeidspartnere:
Autorisert:
visa mastercard
Velkommen til La Manga Booking!

Leilighets søk

Prøv vår leilighets søk. En enkel og sikker måte å finne din drømme ferieleilighet på.

Om La Manga

Informasjon om La Manga, med nyttige linker og annen informasjon

Spania

Lengre sør en Mallorca, med et unikt klima, ligger den vakre La Manga halvøyen ved Middelhavets strender. Sjekk kartet for nøyaktig informasjonSiste nyheter


Hele 2020 er nå åpen for booking!
Nå er hele 2020 åpen for booking. Velg mellom mer enn 115 leiligheter og hus på våre hjemmesider. Husk de mest populære husene og leilighetene reserveres alt nå for neste sommer. Bestiller du neste sommer før november, så kan du få gratis oppdelt betaling i tre...
  Les hele saken

LaMangaBooking.com er La Mangas største utleieformidler med mer enn 100 utleieenheter av gjennomgående høy kvalitet. Vi har vært tilstede på La Manga en årrekke, og gjennom våre nettsider og vårt servicekontor på La Manga skal vi legge tilrette for en enkel og trygg booking prosess og et hyggelig og trygt opphold på La Manga.


La Manga Beach Club

Flott beachfront leilighet!

La Manga Beach Club

Unik utsikt over Mar Menor!

La Manga Beach Club

Gjennomgående høy standard!

La Manga Beach Club

Bo direkte på stranden!

La Manga Beach Club

Førstelinje mot Mar Menor

La Manga Beach Club

Stort bassengområde.

Hvorfor bør du leie leilighet fra La Manga Booking.com?

Garanti

GarantiLaMangaBooking.com har vært tilstede på La Manga siden 2004 med eget salgs- og servicekontor med norsk personell. Det er din garanti for et problemfritt
leieforhold. Skulle noe uforutsett skje med din leieleilighet mens du er her, f. eks en vannlekkasje, vil vi alltid kunne tilby en reserveleilighet slik at din ferien kan fortsette. Vi har 24 timers vakt telefon 365 dager i året, som er tilgjengelig for deg ved akutte alvorlige hendelser. Vi har høyeste sertifisering for sikker betaling med kredittkort, Visa og Mastercard, fra vår bankforbindelse. Dette er bare noen av de garantier LaMangaBooking.com som seriøs utleieformilder gir deg! Velger du å bestille ditt opphold fra f. eks private formidlere har du ingen slike garantier. Tenk nøye gjennom dette før du velger å booke din ferie.

Aftenposten Reise har skrevet en del om leie av ferieboliger, og de gjør bl.a. oppmerksom på følgende : ”Bestilling av feriebolig av en privatperson er ikke inkludert i de generelle forbrukerbestemmelsene. Så skulle det oppstå problemer når du leier av privatperson, så anbefaler Forbruker Europa at du umiddelbart reklamerer skriftlig til huseier. Hvis du ikke oppnår enighet, har du kun mulighet til å føre sivilrettslig krav, og saksøke utleier i det aktuelle hjemlandet. Bestiller du feriehus gjennom firma, er forholdene regulert av EU-direktiver om forbrukerrettigheter. Dermed kan du reklamere, dersom du mener at boligen ikke samsvarer med kontrakten”.

Konkurransedyktige priser

Vi kan holde lave priser fordi vi har en liten organisasjon, og du gjør selv alt arbeidet med å finne akkurat din drømmeleilighet via våre hjemmesider. Dette betyr at vi kan bruke små ressurser på markedsføring, dyre salgskontorer, og glansede kataloger etc. noe som gir deg rimeligere leie.

Kvalitet

KvalitetPå vår nettside viser vi bilder og gir deg opplysninger om hvert utleieobjekt som er korrekt framstilt i henhold til våre kvalitetsnormer. Hos oss er det ingen bilder fra en ”fancy” visningsleilighet, de bildene du ser på nettet er fra akkurat den konkrete leiligheten. Dette for at du som leietaker skal være sikker på å få akkurat den leiligheten/huset du ønsker i henhold til dine preferanser. Vi sjekker våre leiligheter ved hvert leieforhold, i tillegg til regelmessige hovedkontroller for å forsikre oss, og deg som leietaker at leiligheten har det innholdet og kvaliteten vi lover. Vi har meget strenge krav til de leiligheter som skal inngå i vårt utleiesystem, og takker nei til utleieobjekt som ikke tilfredsstiller våre krav.

Trygghet

TrygghetDet er viktige for oss er at du som kunde skal føle trygghet når bestiller og bor med LaMangaBooking.com. Som seriøs utleier har vi ingen punkter med "liten skrift" i våre leiebetingelser. Gjennom vårt personell og vår lokalkunnskap på
stedet, arbeider vi for å gi deg ett best mulig opphold på La Manga. Vårt servicekontor på La Manga kan bl.a. hjelpe deg med leiebil, tolketjenester og service tjenester som norske aviser, turforslag mm. Vi har også egen 24 timers vakttelefon med personell som snakker norsk, spansk og engelsk som kan hjelpe deg dersom du har akutte problemer og f. eks. trenger legehjelp.

Vi ønsker deg velkommen til et hyggelig opphold på den vakre La Manga halvøyen!


Las Gemelas(Tomas Maestre)

Perfekt beliggenghet v/Mar Menor.

Las Gemelas(Tomas Maestre)

Flott utsikt fra leilighetene.

Las Gemelas(Tomas Maestre)

Privat bassengområde inne i urbanisasjonen.


 
 
 
Webdesign and development by Crave Media AS visa mastercard