Hurtigsøk:
Nyhetsbrev:
Last ned video fra La Manga:
Last ned video for Quicktime Last ned video for Mediaplayer
LaMangaBooking.Com:
E-mail: post@lamangabooking.com
Tlf: +34 622 622 637
Adr: Urb. Puerto y Playa,
Pro. 7, local 1.2 bajo
Km. 12.5
30380 La Manga

Kontortid:
Man-fre: 09-18
Lørdag: 10-17
Søndag(helligdag): stengt
Flyselskap:
Samarbeidspartnere:
Autorisert:
visa mastercard
Untitled Document
Kontakt oss
Vårt konsept er at du som kunde skal finne all den informasjonen du trenger på Internet for å bestille din drømmeleilighet eller hus til ferien. Vi tilbyr også langtidsopphold på La Manga gjennom vårt reservasjonssystem med gode rabatter. Via leilighetssøket ser du gjennom de aktuelle leilighetene, hva de inneholder, hvor de er, før du avslutter med selve reservasjonen. Dette gjør at vi kan tilby førsteklasses leiligheter til de beste prisene.

Din henvendelse blir besvart så raskt som mulig av en av våre kundebehandlere, senest innen 24 timerFlyplass transport:


La Manga booking tilbyr forhåndsreservert transport til og fra flyplassene San Javier (Murcia) og Alicante. Dersom du ønsker kan du kan reservere dette sammen med din bestilling. I samarbeid med taxi selskapet på La Manga organiserer vi din transport på en trygg og effective måte. På flyplassen vil du bli møtt av sjåføren som kjører deg til vårt servicekontor på La Manga for innsjekking, for så å kjøre deg til din reserverte leilighet.

Henting på San Javier koster 65 euro, henting Alicante koster 150 Euro, prisene er de samme for kjøring tilbake til flyplass ved avreise, men dette bestiller du på vårt servicekontor i løpet av oppholdet. Prisene gjelder for inntil 4 personer i en bil.

Retur transport bestilles og betales direkte på vårt servicekontor på La Manga, etter din ankomst til La Manga.Service på La Manga:

Vakttelefon - Ved ankomst vil du motta vår vakttelefon nummer som kan bistå deg ved behov.

Vår servicetelefon står også til disposisjon hvis noe uforutsett skulle oppstå under ditt opphold, og betjenes av våre servicemedarbeidere som snakker både norsk, spansk og engelsk. Servicehonorar er 50,- Euro pr. time hvis det er behov for assistanse fra en av våre service medarbeidere. Dreier det seg om ulykker, skade, tyveri eller liknende dekkes dette vanligvis av din reiseforsikring. Servicehonorar faktureres ikke ved feil på leilighet, unntatt hvis dette skyldes leietakers misbruk av leiligheten.

Ved ankomst til La Manga kommer du til vårt service kontor, Legal Propidad/Legal Eiendom, som utleverer nøkler, sjekker din legitimasjon og gir deg beskrivelse av hvor din leilighet ligger.Utleier kontakt:

Ønsker du å leie ut ditt hus, bolig eller leilghet på La Manga kontakter du oss ved å bruke kontaktskjemaet ovenfor og velger "utleie"som tema.

 
 
 
Webdesign and development by Crave Media AS visa mastercard