Hurtigsøk:
Nyhetsbrev:
Last ned video fra La Manga:
Last ned video for Quicktime Last ned video for Mediaplayer
LaMangaBooking.Com:
E-mail: post@lamangabooking.com
Tlf: +34 622 622 637
Adr: Urb. Puerto y Playa,
Pro. 7, local 1.2 bajo
Km. 12.5
30380 La Manga

Kontortid:
Man-fre: 09-18
Lørdag: 10-17
Søndag(helligdag): stengt
Flyselskap:
Samarbeidspartnere:
Autorisert:
visa mastercard
Om La Manga

Idylliske og unike La Manga

Den vakre La Manga halvøyen kalles ofte for Middelhavets perle, og ligger idyllisk til med Middelhavet på den ene siden og saltvannslagunen Mar Menor på den andre siden. Kritthvite strender strekker seg milevis ut på begge sider av La Manga halvøyen, med krystallklart badevann. Dette er Costa Calida” den varme kysten”, med behaglige temperaturer selv midt på vinteren.

Veneziola

La Manga er en spennende destinasjon i Middelhavet, med unik geografi i europeisk sammenheng, og mange mener at La Manga minner om Key West i Florida. La Manga betyr ”arm”, og når man ser flyfoto over La Manga, ser man virkelig hvor spesiell geografien er, hvor ”armen” strekker seg ut mellom to hav, Mar Menor og Middelhavet. La Manga er om lag to mil lang, og selv om den kalles en halvøy, består den egentlig av en 3 kilometer lang halvøy, og tre øyer som er henholdsvis ca. en mil lang, og 6 kilometer lang, og helt i enden av La Manga finner du den siste øyen som er om lag en kilometer lang. Dette området helt i enden av La Manga heter Veneziola og er kalt opp etter Venezia pga. flere kanaler og bruer i området. Den unike geografien gjør også at det nesten uansett vindretning er mulig å finne en strand som ligger i le uten bølger, noe spesielt barnefamiliene setter pris på.

La Manga er for øvrig ett eldorado for alle aktiviteter som benytter havet, f. eks. dykking, vindsurfing, kite, sportsfiske med mer. Mer om dette kan du lese under aktiviteter.

Klima

La Manga gir deg garantert flott sommervær og gode badetemperaturer! Med om lag 320 soldager hvert år, er La Manga og Murcia den regionen med flest soldager i hele Europa. Vanligvis er det kun to til fire regndager i perioden 1. juni – 1.september på La Manga. Den unike beliggenheten mellom Mar Menor og Middelhavet gjør også at det ikke blir for varmt i de varmeste månedene juli og august. Andre steder rundt Middelhavet kan i denne perioden ha temperaturer som oppleves som ubehaglig varmt, men på La Manga ligger middeltemperaturen på behaglige 29 – 33 grader, som er nærmest perfekt temperatur til å nyte late dager i solen. I en levekårsundersøkelse utført av verdens helseorganisasjon, WHO ble Murcia regionen kåret til en av de beste regionene i Europa, bl.a. basert på det gode klimaet, og at det omtrent ikke finnes forurensende industri i denne regionen.

Klima

Mar MenorMar Menor - “det lille havet” er et eldorado for den som er glad i å bade og passer ikke minst for de yngste på grunn av de langrunne strendene. Mar Menor holder i gjennomsnitt et par grader høyere temperatur enn Middelhavet, og for de tøffeste er det mulig å ta en dukkert selv på vinteren. På La Manga får du følelsen av å bo på en sydhavsøy med hav på alle kanter, og du kan du nyte både soloppgang og solnedgang over havet.

Mar Menors salte og mineralrike vann er kjent i Spania som naturens eget spa. Vannet og den spesielle leiren, virker positivt på en rekke hudplager, i tillegg til en generell helseeffekt. Ved starten av La Manga ligger fiskelandsbyen Cabo de Palos med havnen som et naturlig midtpunkt, og fyret som landemerke. Her finner du noen av La Mangas beste fiskerestauranter foruten en rekke barer og utesteder. (Mer informasjon om Mar Menor kan du bl.a. finne på wikipedia under La Manga.)

Spennende mangfold for liten og storI sommersesongen syder La Manga av liv, og her er et mangfold av tilbud til liten og stor. Flere barneparker tilbyr underholdning til de yngste, og de eldre kan utforske shoppingmulighetene, eller bare nyte god mat på en av La Mangas mange gode restauranter.

Zoco er en av flere små sentrum på La Manga, og her er det shopping, restauranter og et 10-talls barer og diskoteker. Etter sommersesongen senker roen seg over La Manga, og du kan nyte rolige dager i den varmende solen eller kulinariske opplevelser med god mat og drikke. Omlag tolv kilometer ut på La Manga halvøyen ligger båthavnen Tomas Maestre, her kan du dra på båttur i Mar Menor eller leie din egen charterbåt å dra på dagscruise. De fleste av våre utleieobjekt ligger i dette området hvor vi også har vårt servicekontor. I dette området ligger også La Mangas eneste senter som inneholder Corte Ingles sitt kjente supermarked, Super Cor, i tillegg til bl.a. Burger King.En spennende fremtid

Fremtiden på La Manga er spennende og mye vil skje de neste årene. Vis á vis båthavnene Tomas Maestre har man begynt byggingen av yachthavnen Puerto Mayor, og man forventer at denne skal ferdigstilles i løpet av ett par år. Denne vil gi en rekke nye båtplasser for store seilbåter og cabincruisere i tillegg til en egen cruise og rutebåt-kai. Helt på enden av La Manga, finner du golfbanen Veneziola Golf, som er en 9-hulls “pitch and put” bane. I nærområdet til golfbanen ligger også de nye urbanisasjonene Veneziola Golf II, og La Manga Beach Club, som er to flotte anlegget, med fantastisk utsikt, og egne SPA avdeling inne på anlegget.

Paramount Pictures har valgt Murcia regionen som sted for sin nye temapark, som vil bli Europas største temapark med ett stort utvalg av fornøyelser både for gammel og ung. Parken vil bli større enn Euro Disney i Paris, og forventes åpnet i løpet av ett par år.

I 2011 åpnes også den nye hovedflyplassen i Murcia, som kun ligger 30 minutter fra La Manga, som vil gi ett enda bedre flytilbud til La Manga og Murcia regionen.

Kommunikasjon

La Manga ligger bare 25 minutter fra flyplassen i Murcia, San Javier, som bl.a. trafikkeres av Norwegian og Ryanair. Omlag en time fra La Manga ligger Alicante flyplass som trafikkeres av Norwegian, SAS, Ryanair, Spanair, AirBerlin og mange flere selskaper.

Spania har et godt utbygd vei- og jernbanenett, med meget bra kommunikasjonen med resten av Spania og Europa. For eksempel tar en tur med egen bil til Madrid knapt fire timer.
 
 
 
Webdesign and development by Crave Media AS visa mastercard