Hurtigsøk:
Været akkurat nå :
La Manga weather:
Temp 27°C
Nyhetsbrev:
Last ned video fra La Manga:
Last ned video for Quicktime Last ned video for Mediaplayer
LaMangaBooking.Com:
E-mail: post@lamangabooking.com
Tlf: +34 622 622 637
Adr: Urb. Puerto y Playa,
Pro. 7, local 1.2 bajo
Km. 12.5
30380 La Manga

Kontortid:
Man-fre: 09-18
Lørdag: 10-17
Søndag(helligdag): stengt
Flyselskap:
Samarbeidspartnere:
Autorisert:
visa mastercard
Untitled Document
Reise

Reise til La Manga

Å reise til La Manga er veldig enkelt og bekvemt. Flyselskapet Norwegian betjener hovedflyplassen i Murcia, San Javier Airport som ligger 25 minutter fra La Manga. Norwegian flyr direkte flere ganger i uken fra Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim. Murcia, San Javier Airport er en liten og veldig oversiktlig flyplass hvor det er enkelt å finne frem selv. Flyplassen er forøvrig en stor destinasjon for Ryanair, og da kan du enkelt kombinere utreise og/eller hjemreise med noen dager i London. Både Norwegian og Ryanair har mange gode tilbud og faste lave priser, sjekk nettsidene deres for de siste tilbud og priser.
SASBraathens og Sterling flyr til Alicante flyplassen som kun ligger en time fra La Manga. Alicante Airport er noe større enn Murcia - San Javier Airport, men også den er oversiktlig og lett å finne frem på. Fra Norge går det fly hver dag til Alicante, bl. a. fra Oslo, Sandefjord, Stavanger, Bergen og Trondheim.

 Til og fra flyplassene

La Manga booking tilbyr forhåndsreservert transport til og fra flyplassene San Javier (Murcia) og Alicante. Dersom du ønsker kan du kan reservere dette sammen med din bestilling. I samarbeid med taxi selskapet på La Manga organiserer vi din transport på en trygg og effective måte. På flyplassen vil du bli møtt av sjåføren som kjører deg til vårt servicekontor på La Manga for innsjekking, for så å kjøre deg til din reserverte leilighet.

Henting på San Javier koster 65 euro, henting Alicante koster 150 Euro, prisene er de samme for kjøring tilbake til flyplass ved avreise, men dette bestiller du på vårt servicekontor i løpet av oppholdet. Prisene gjelder for inntil 4 personer i en bil.

Retur transport bestilles og betales direkte på vårt servicekontor på La Manga, etter din ankomst til La Manga.

Leiebil

Det er også enkelt å leie bil for å selv kjøre fra flyplassen. Dette gjør du via bestillingsskjemaet på "kontakt oss"-siden (minimum 7 dager før du skal ha bilen). Vi samarbeider med de største og mest seriøse bilutleiefirmaene, slik at vi alltid kan tilby deg de beste betingelsene og biler av høy kvalitet.

Å leie egen bil er noe vi anbefaler våre kunder som ønsker å reise litt rundt i regionen. Det rimeligste alternativet 3 eller 7 dager. Det er enkelt å finne frem på veiene i Spania, og det er mange spennende turmuligheter fra La Manga, sjekk “opplevelser / tur tips”. Å finne fram på selve La Manga halvøyen er veldig enkelt, da halvøyen kun har én hovedvei "Grand Via" med 2 felt i hver retning.

Bussforbindelsene til og fra flyplassene anbefales ikke da disse går via Murcia, noe som betyr en ekstratur på flere timer. Det er imidlertid planer om en flybuss fra La Manga til Murcia, San Javier Airport og vi kommer tilbake med mer informasjon om denne når ruten eventuelt åpner.


Å reise med egen bil til La Manga fra Norge er en interessant og spennende tur. Veinettet i Spania er godt utbygd, og fra Frankrike er det 4 felts motorvei helt ned til La Manga. Forøvrig er det flotte motorveier videre sørover i Spania og til Madrid. Jernbanenettet til resten av Spania og Europa er også meget bra med nærmeste jernbanestasjon i Cartagena, 20 minutter fra La Manga.


 
 
 
Webdesign and development by Crave Media AS visa mastercard