Hurtigsøk:
Været akkurat nå :
La Manga weather:
Temp 27°C
Nyhetsbrev:
Last ned video fra La Manga:
Last ned video for Quicktime Last ned video for Mediaplayer
LaMangaBooking.Com:
E-mail: post@lamangabooking.com
Tlf: +34 622 622 637
Adr: Urb. Puerto y Playa,
Pro. 7, local 1.2 bajo
Km. 12.5
30380 La Manga

Kontortid:
Man-fre: 09-18
Lørdag: 10-17
Søndag(helligdag): stengt
Flyselskap:
Samarbeidspartnere:
Autorisert:
visa mastercard
Untitled Document
Guide - Restauranter

Restaurant guiden

Å spise i Spania er en av hverdagens høydepunkt. Spania har en lang og god mattradisjon, og spanjolene elsker å sitte lenge ved bordet. Matgleden gjenspeiler seg i det store utvalget av gode matretter med stor lokal variasjon.

En av delikatessene i det spanske kjøkken er Paella, i tillegg til ulike former for den spanske spesialiteten Tapas. Hver region i Spania har sine spesialiteter og Murciaregionen er kjent for sine gode salater, med Russisk salat, og ikke minst Murciasalat som de mest kjente. Spania har også tradisjon for gode fiskeretter, mest kjent er kanskje Bacalaoen.La Mangas restaurant tilbud er enormt.
Det sies at du kan spise på forskjellige resturanter hver dag i ett år, altså mer enn 365 restauranter! I vår restaurantguide har vi samlet noen av de vi har besøkt selv, og gitt de en subjektiv vurdering. Guiden oppdateres med jevne mellomrom, så send oss gjerne ditt tips hvis du har besøkt noen som du anbefaler som ikke er med i guiden.
1. Escuela De Pieter

Beliggenhet omlag 17 kilometer ut på La Manga halvøyen noen hundre meter fra golfbanen Veneziola Golf.

Resturanten var fra gammelt av en seilskole med lunsjservering, men er idag er restaurant delen hovednæring, og seilskolen er blitt binæring. Restauranten har kanskje den beste beliggenheten på La Manga, helt nede ved strandkanten, og er det perfekte sted for en romtantisk middag for to. Kommer du sjøveien er det perfekt å ankre opp rett utenfor restauranten og vasse i land.

Her kan du nyte god vin og mat mens solen går ned i Mar Menor. Kjøkkenet er internasjonalt og holder god standard, men atmosfæren er bedre enn maten. Har også åpent til lunsj hvor man bl. a. har ekte spansk tapas.

Priser, hovedretter fra vel 12.- Euro.

I havneområdet Tomas Maestre langs havnepromenaden finner man en rekke resturanter og barer, bl. a:2. FRIDAY´S PIZZA

Norskeid pizzarestaurant i samme gate som Peppes / Dolly Dimples.
Serverer La Mangas desidert beste pizza, og er perfekt dersom man er flere som skal spise sammen, f.eks en familie, da man kan spare mye på kjøpe et par store pizza sammen på bordet. Stedet er et naturlig møtested for nordmenn og andre skandinaviere på La Manga. Topp service og åpent året rundt. Man kan også bestille Take Away pr. telefon dersom man heller vil nyte pizzaen på terrassen hjemme eller på stranda!

Priser: Pizza fra 9 Euro (for 2-3 personer)3. Chihuahua mexican

Er du glad i sterk meksikansk mat er dette stedet for deg. Veldig populær restaurant for familier, med klassikere som Taco og Nachos. God mat, men elendige stoler gjør at vi bare deler ut 3 stjerner.

Priser, småretter 4 Euro, hovedretter fra 13 Euro.
4. Meson La Bellota


Ekte spansk tapas finner du her! Perfekt sted å innta en to-timers lunsj. Vi anbefaler å kombiner flere tapasretter. Har du ikke kjennskap til tapas fra før er dette en bra plass å starte. Resturanten har en stor meny med bilder av alle rettene. Stedet er helårsåpent, og har en ny restaurantavdeling inne.

Priser, tapas fra 5 euro, hovedretter fra 10 Euro
5. Restaurante Club Náutico

Var tidligere en lukket selskapsklubb for båteiere i Tomas Maestre, men fra høsten 2004 ble den åpnet for alle.

Har den beste beliggenheten i havnen, med utsikt over innseilingen til småbåthavnen, og stor uteservering. Kombinasjon av spansk- og internasjonalt kjøkken med mange gode retter på menyen.

Lunsj fra 8 Euro, hovedretter fra 14 Euro.6. Paquebote

Er et landemerke på La Manga. De fleste kjenner til denne resturanten som er formet som en båt. Ligger langs hovedveien på vei til havnen, Tomas Maestre. Meny med et bredt utalg av internasjonale retter, samt pizzameny. Pluss for at de har oversatt menyen til norsk, men noen av oversettelsene er god underholdning og lite informerende.

Priser: hovedretter fra 8 Euro.7. La Familia

Vel 3 kilometer inn på La Manga, hundre meter fra lekeparken Peké Park, ligger familierestauranten La Famila. Italiensk kjøkken med La Mangas beste pizza på menyen, vi anbefaler bl. a. pizza "Harakiri". Foruten pizza består menyen av pasta, salater m.m. Har åpent året rundt og trivelig betjening som snakker godt engelsk.

Priser: hovedretter fra 7 Euro.8. Gregorys'

Klasserestaurant med ekte argentinsk biff på menyen, og nydelig tilbehør. Ligger ved Plaza Bohemia ved La Mangas eneste høydedrag. Resturanten har egen utegrill og tilbereder biffene der. Liten og intim når det kun er servering inne, men med stort uteområde. Anbefaler at man bestiller bord på forhånd. Husk å bestille tilbehør, ellers får du bare biff.

Pris: hovedretter fra 20 Euro.9. Restaurante Gran Muralla

Kinarestaurant beliggende i Cabo de Palos, like ved turistkontoret, og Shell ved innkjøringen til La Manga. Stor meny, med nydelig kinamat, anbefaler bl. a. "sizzling tie pan" (Kjøttrett som freser på stenplate). Åpner til lunsj og holder åpent hele året. God og veldig rimelig mat.

Pris, hovedretter fra 5 euro. Åpent hele året.10. Cabo de Palos


I den gamle fiskelandsbyen Cabo de Palos er det et stort utvalg av restauranter, bl. a. meksikansk-, italiensk pasta- og mange fiskerestauranter. Vi anbefaler spesielt å ta turen ned på havnepromenaden hvor det ligger gode fiskerestauranter på rekke og rad. For å finne de beste, se etter hvor det er mest gjester!11. La Manga Club


I åsen over La Manga finner du La Manga Club, og i området finnes et femtitalls restauranter med et stort utvalg og forskjellige kjøkken. Flere eksklusive restauranter med påkrevet bordbestilling. Oppe ved Spa-senteret ligger en Indisk restaurant med fantastisk utsikt over La Manga.

 
 
 
Webdesign and development by Crave Media AS visa mastercard