Hurtigsøk:
Været akkurat nå :
La Manga weather:
Temp 27°C
Nyhetsbrev:
Last ned video fra La Manga:
Last ned video for Quicktime Last ned video for Mediaplayer
LaMangaBooking.Com:
E-mail: post@lamangabooking.com
Tlf: +34 622 622 637
Adr: Urb. Puerto y Playa,
Pro. 7, local 1.2 bajo
Km. 12.5
30380 La Manga

Kontortid:
Man-fre: 09-18
Lørdag: 10-17
Søndag(helligdag): stengt
Flyselskap:
Samarbeidspartnere:
Autorisert:
visa mastercard
Urbanisasjon

La Manga er delt inn i en rekke urbanisasjoner, og består vanligvis av en gruppe hus og / eller leiligheter, som til sammen danner ett bo område eller urbanisasjon. Vanligvis er dette ett byggeprosjekt bygd av same utbygger, i ett begrenset tidsrom, slik at man har f. eks. felles basseng og sol område.

Cabo de Palos

Cabo de Palos

Cabo de Palos er ingen urbanisasjon, men navnet på fiskelandsbyen som ligger ved starten av La Manga. Vi har få leiligheter til leie i dette område, slik at vi har valgt å presentere hele området i vår urbanisasjons beskrivelse.

Cabo de Palos er en gammel sjarmerende fiskelandsby, med havnen som ett naturlig midtpunkt. Denne havnen skiller seg fra de andre på La Manga, med at det er ett vesentlig større innslag av lokale fiskebåter. Hver morgen kommer fiskebåtene inn til Cabo de Palos med sin fangst. I sentrum av landsbyen finnes også ett fiskemarked som er åpent formiddag hele uken, unntatt søndag. Bor du i Cabo de Palos har du kort vei til ett stort utvalg av shopping, restauranter og uteliv. Hver søndag avholdes også det største markedet i La Manga området, søndags markedet i Cabo de Palos.

Cabo de Palos

Leiligheten ligger i et leilighetskompleks med felles basseng og sol område. Fra leiligheten har du flott utsikt over La Manga og Cabo de Palos. Kun 100 meter til nærmeste butikk, og 250 meter til restauranter. Nærmeste strand ligger om lag 400 meter fra leiligheten på Middelhavssiden. Til vårt servicekontor i Tomas Maestre er det om lag 13 kilometer, men så fremt det er praktisk mulig møter vi deg ved leiligheten for innsjekking.

Playa Principe

Playa Principe

Playa Principe er en av de nyeste urbanisasjonene som er bygd på La Manga, og består av flere byggetrinn. Byggetrinn en ble ferdig 2007, og inntil videre er ikke neste byggetrinn påbegynt. Playa Principe ligger om lag en kilometer syd for yachthavnen Tomas Maestre, og ligger på en av La Mangas fineste Middelhavsstrender. Anlegget består av to leilighetsbygg, med flere oppganger, alle leiligheter har balkong, og penthouse leilighetene har i tillegg stor takterrasse med grill og dusj. Mellom anlegget og stranden, ligger ett flott basseng og solområde.

Playa Principe

Playa Principe er bygd på en av de smaleste stedene på La Manga, slik at det kun er 150 meter land mellom Middelhavet og Mar Menor, og dermed er det kort vei til stranden på også på Mar Menor siden. Anlegget er helt nytt og av høy standard, og leilighetene har foruten balkong med god utsikt, også aircondition og varme i gulvene.

Yachthavnen Tomas Maestre

Tomas Maestre

Yachthavnene Tomas Maestre er ett av flere små sentrum på La Manga, og nesten 70% av våre leiligheter ligger i dette populære området. Området består av flere urbanisasjoner, og vi har leiligheter i de nyeste og mest populære urbanisasjonene: Puerto y Playa, Villas de Frente Marino, Jardines del Mar, Las Gemelas og Marinesco II.

Tomas Maestre

I dette området har du ett godt utvalg av restauranter, flere barer, bl.a. den populære baren The Lounge, samt diskotek. Vårt servicekontor ligger i sentret i dette område, og foruten inn og utsjekking kan du her få svar og informasjon om ting du lurer på. Vårt servicekontor arbeider også med mekling av eiendom på La Manga, slik at dersom du vurderer å investere på La Manga, så anbefaler vi at du tar en tur innom å snakker med en av våre meglere.

Puerto y Playa

Puerto y Playa

Puerto y Playa er en av våre mest populære urbanisasjoner, ikke minst blant barnefamilier er dette området meget populært. Vi har hele 17 leiligheter for utleie her, alt fra enkle pene ett soveroms leiligheter til store førstelinje leiligheter med tre soverom,  og noen penthouse leiligheter med flotte tak terrasser. Urbanisasjonen er populær av flere årsaker, først og fremst fordi det er gjennomgående god standard på leilighetene. Puerto y Playa er også populært pga. av den meget gode og sentrale beliggenhet mer eller mindre på stranden med kort vei til butikker, bank, restauranter, barer og vårt servicekontor. Puerto y Playa er den urbanisasjonen som ligger nærmest Mar Menor strendene i dette området, kun 50 meter, med kort vei til en av de flotteste strendene på Middelhavssiden, ca 250 meter unna. Selv om urbanisasjonen har en sentral beliggenhet er dette ett rolig boområde, uten trafikk inne på området. Anlegget består av to ni-etasjes leilighetskompleks, med basseng og sol område i midten.

Puerto y Playa

Puerto y Playa har også en av de største uteområdene, med ett meget stort og flott bassengområde som passer alt fra de minste til de litt eldre barna. I tillegg er det også en stort ballområde, og mye soleplass rundt på anlegget. Ved Puerto y Playa er det også ett område med tennisbaner, og anlegget har eget aktivitetsrom. Ca. 150 meter fra Puerto y Playa har du også områdets eneste vannscooter utleie for de som vil ha litt fart og spenning.  Alle leilighetene våre i Puerto y Playa har flott havutsikt enten mot Mar Menor eller mot Middelhavet, noen av leiligheten har også utsikt over begge havene.

Villas Frente de Marino

Villas de Frente Marino

Villas de Frente Marino, er den mest populære urbanisasjonen blant våre Skandinaviske kunder, og ligger i området ved yachthavnen Tomas Maestre mellom urbanisasjonen Puerto y Playa og Jardines del Mar. Dette bo-området er raskt blitt det mest populære området for våre leietakere, og dette skyldes bl.a. den gode beliggenheten med kort vei til butikker, restauranter, bank og ikke minst stranden som kun ligger fra 100 – 400 meter fra denne urbanisasjonen. Mellom Villas de Frente Marino og Mar Menor går også den flotte strandpromenaden, med trapp direkte ned i sjøen, og en rekke grøntområder hvor det er populært å sole seg. I den ene enden av promenaden ligger stranden, den andre enden leder inn i yachthavnen Tomas Maestre hvor restaurantene og barene ligger på rekke å rad.

Villas de Frente Marino

En annen grunn til at dette bo området er meget populært er den spesielle måten urbanisasjonen er bygget på, med til sammen 7 rekker av lave hus/leiligheter som gir området en følelse av å bo i en spansk landsby. Leilighetene er av gjennomgående god standard, og generelt relativt stor. F. eks. har vi flere leiligheter med tre soverom hvor leiligheten er på hele tre plan, med terrasser på alle plan. Det er heller ingen trafikk inne i urbanisasjonen, da alle parkeringsplasser ligger utenfor boområdet. Inne i Villas de Frente er det 3 basseng fordelt på to steder, som ligger skjermet og kort vei fra de ulike leilighetene. Området er stille og rolig bo område, uten noe gjennomgangstrafikk.

Vi har nå hele 13 hus/leiligheter med fra 2 – 3 soverom for utleie i dette området, og i løpet av kort tid vil det også komme flere for utleie i dette området.

Jardines del Mar (hagen ved sjøen).

Jardines del Mar

Jardines del Mar, på norsk ”Hagen ved sjøen” ligger i området ved yachthavnen Tomas Maestre mellom urbanisasjonen Villas de Frente Marino og Las Gemelas. Dette bo-området er populært blant våre Skandinaviske leietakere, og dette skyldes bl.a. den gode beliggenheten med kort vei til butikker, restauranter, bank og ikke minst stranden som kun ligger fra 300 – 500 meter fra denne urbanisasjonen. Mellom boområdet og Mar Menor går også den flotte strandpromenaden, med trapp direkte ned i sjøen, og en rekke grøntområder som er vel så populære å bruke som soleplass som stranden. I den ene enden av promenaden ligger stranden, mens den andre enden går inn i yachthavnen Tomas Maestre hvor restaurantene og barene ligger på rekke å rad.

Jardines del Mar

Urbanisasjonen består av flere tre etasjes boligbygg, som er bygget rundt ett stort rekreasjonsområde mellom husene, hvor basseng, soleområder, og ballspill plass ligger. Her kan man sitte på egen terrasse og nyte utsikten over Mar Menor, samtidig som barna leker ute ved bassengområde.

Det er ingen trafikk eller parkering inne på område da dette ligger i forkant av urbanisasjonen, og område er derfor ett stille og bilfritt bo område.

Las Gemelas

Las Gemelas

Las Gemelas(tvillingene) er en av våre mest populære ”året rundt” urbanisasjoner rett ved yachthavnen Tomas Maestre, og kun 20 meter til Mar Menor. Den gode beliggenheten, utsikten og gjennomgående høy standard på leilighetene, alle med balkong, er den viktigste årsaken til at Las Gemelas er blitt en av våre mest populære urbanisasjoner.

Las Gemelas er det området i vår utleie portefølje som ligger nærmest yachthavnen Tomas Maestre, og hvor det er ett godt utvalg av restauranter, barer og uteliv. Det er også kun 100 meter til vårt servicekontor og nærmeste dagligvare butikk. Las Gemelas består av to tvilling kompleks inne i ett skjermet bo område, med tennisbane, ballpark, basseng og sol område rett utenfor døren.

Las Gemelas

Mellom boområdet og Mar Menor går den flotte strandpromenaden, med trapp direkte ned i sjøen, og en rekke grøntområder som er veldig populære å bruke til sol-bading og avslapping. I den ene enden av promenaden ligger stranden, vel 400 meter fra Las Gemelas, og den andre enden går inn i yachthavnen Tomas Maestre.

Marinesco II

Marinesco II

Marinesco II ligger i ett rolig boområde, bestående av ett sju etasjes leilighetsanlegg, med kort vei til yachthavnen Tomas Maestre hvor det er ett godt utvalg av restauranter, barer og uteliv. I parken ved Marinesco II, åpnet våren 2010 det nye lørdagsmarkedet på La Manga, hvor man vil finne ett utvalg av ulike markedsboder med bl.a. frukt og grønt, klær og sko.

Marinesco II

Leilighetene på den ene siden av Marinesco II har utsikt mot Mar Menor, og den andre siden har utsikt mot Middelhavet og etter hvert den nye havnen, Puerto Mayor. Det er kun ca. 100 meter til vårt salgs og servicekontor, og 300 – 400 meter til strendene både på Middelhavssiden og Mar Menor siden. Alle leilighetene har terrasse, og består av fra 1 – 3 soverom. Foran anlegget er ett flott basseng og grøntområde som passer for hele familien. Kort vei til tennisbaner og ”ballbinge”.

Las Velas

Las Velas

Las Velas er det mest populære område for de som ønsker å booke private villaer, med privat hage og basseng. Husene her bookes vanligvis nesten ett år i forveien for de mest populære ukene i juli. Las Velas består av to rekker med eksklusive kjedete villaer, som alle ligger førstelinje mot Middelhavet, med fantastisk utsikt. Det er totalt fem villaer av syv for utleie i denne urbanisasjonen, og hver villa består av to leiligheter, men leies ut som en enhet. Urbanisasjonen ligger i enden av en blindvei, med lite trafikk og er et rolig boområde. Alle husene har privat hage med basseng og dusj, med store terrasser, og takterrasse, med unntak av endehuset ref. LMB1394 som ikke har takterrasse.

Las Velas

Hvert hus består av to leiligheter, en på bakkeplan og en i første etasje, hvor hver leilighet har stue og kjøkken, slik at disse husene passer veldig godt dersom man er flere som reiser sammen, f. eks. to familier. De er av gjennomgående høy standard med varmekabler og aircondition, og hvert hus har fra ett til fem soverom. Det er kun 50 meter til starten av en av La Mangas beste Middelhavsstrender, og 450 meter til butikk og restauranter, med vel en kilometer til vårt servicekontor og yachthavnen Tomas Maestre. (Vi anbefaler derfor at man vurderer å leie bil, dersom man bor i dette området, da det er ett lite stykke til Tomas Maestre hvor det er ett større utvalg av restauranter, barer og butikker.)

Panoramic

Panoramic

Urbanisasjonen Panoramic, sammen med Puerto y Mar og Los Miradores er en av tre urbanisasjoner som ligger inntil kanalen som forbinder Mar Menor og Middelhavet. Alle leilighetene i denne urbanisasjonen har terrasse med flott utsikt mot kanalen, hvor du kan se båttrafikken med flotte yachter og seilbåter på tur inn og ut av Mar Menor og havnen Tomas Maestre. Flott utsikt har du også over Middelhavet og La Manga mot sør.

Panoramic

Det er kun 50 meter til en av La Mangas beste Middelhavsstrender, og urbanisasjonen har felles basseng og sol område på sør siden av bo området. Det er ett par hundre meter til restauranter, butikk og bakeri. Til vårt kontor i Tomas Maestre er det om lag en kilometer. (Vi anbefaler derfor at man vurderer å leie bil, dersom man bor i dette området, da det er ett lite stykke til Tomas Maestre hvor det er ett større utvalg av restauranter, barer og butikker.)

Viña del Mar

Viña del Mar

Urbanisasjonen Viña del Mar er et helt nytt leilighetsanlegg, åpnet 2009, beliggende på stranden på Middelhavssiden, like ved broen som går over kanalen mellom Middelhavet og Mar Menor. Leilighetene i denne urbanisasjonen har alle terrasse med flott utsikt over Middelhavet og La Manga mot nord.

Viña del Mar

Leilighetsprosjektet består av fire leilighetsbygg, med 9 etasjer hver. Mellom anlegget og stranden er det ett flott basseng og sol område som passer for hele familien, med adgang kun for beboere og gjester ved denne urbanisasjonen. Nærmeste restaurant ligger rett over gaten i urbanisasjonen Puerto del Mar, og det er ett par hundre meter til butikk og bakeri. Kun 300 meter fra urbanisasjonen ligger det nye SPA hotellet, Abity SPA Hotel, som er ett fem stjerners hotell med flere restauranter og en flott SPA avdeling som er åpen også for gjester utenfor hotellet. Til vårt servicekontor og yachthavnen Tomas Maestre er det i underkant av en kilometer.

Puerto y Mar

Puerto y Mar

Puerto y Mar består av to urbanisasjoner med samme navn, men bygd i to forskjellige byggetrinn, fase I og fase II. Alle våre leiligheter ligger i fase II, som er den nyeste byggefasen, som stod ferdig i 2008. Slik at denne urbanisasjonsbeskrivelsen omfatter kun fase II.

Puerto y Mar

Bo området ligger idyllisk til ved kanalen som forbinder Mar Menor og Middelhavet, med kort vei til en av La Mangas beste Middelhavsstrender. Alle leiligheter i dette prosjektet har flotte terrasser med god utsikt, og penthouse leilighetene vi har til leie, har i tillegg stor takterrasse med fantastisk utsikt. Fra de fleste leilighetene har du utsikt mot kanalen, hvor du kan se båttrafikken med flotte yachter og seilbåter på tur inn og ut av Mar Menor og havnen Tomas Maestre. Urbanisasjonen har felles sol og bassengområde beliggende rett utenfor leilighetene. I urbanisasjonen har du en restaurant, og det er ett par hundre meter til andre restauranter, dagligvare og bakeri. Kun 300 meter fra urbanisasjonen ligger det nye SPA hotellet, Abity SPA Hotel, som er ett fem stjerners hotell med flere restauranter og en flott SPA avdeling som er åpen også for gjester utenfor hotellet. Til vårt servicekontor og yachthavnen Tomas Maestre er det i underkant av en kilometer.

Los Miradores

Los Miradores

Los Miradores er ett nytt boligprosjekt, beliggende rett ovenfor yachthavnen Tomas Maestre, ved kanalen som forbinder Middelhavet og Mar Menor. Vi har en rekke flotte leiligheter i dette anlegget av gjennomgående god eller høy standard, alle med terrasse, og varmekabler. Inne i anlegget, er det stort felles basseng, sol område og padle/tennis bane som passer for hele familien. I Los Miradores har vi også flere penthouse leiligheter for utleie, og disse har stor takterrasse med grill, og dusj.

Los Miradores

Kun 50 meter fra urbanisasjonen ligger det nye SPA hotellet, Abity SPA Hotel, som er ett fem stjerners hotell med flere restauranter og en flott SPA avdeling som er åpen også for gjester utenfor hotellet. Det er også flere restauranter, butikk og bakeri i området, kun 100 – 300 meter fra leilighetene. Til strendene både på Middelhavssiden og Mar Menor er det ca. 300 meter, og til båthavnene Tomas Maestre er det ca. 1,5 kilometer, hvor du har ett større utvalg av restauranter og barer, samt at vårt servicekontor er ved båthavnen. Det er ingen trafikk eller parkering inne på område da Los Miradores ligger i enden av en liten blindvei, og område er derfor ett stille og bilfritt bo område.

Seychellene

Seychellene

Urbanisasjonen Seychellene er ett helt nytt leilighetsprosjekt, beliggende ved en av Mar Menors fineste strender. Prosjektet består av to ni-etasjes leilighetskompleks, med felles basseng- og solområde som passer godt for hele familien. Leilighetene er av gjennomgående god eller høy standard, alle med terrasse, varmekabler og aircondition på soverommene. Mar Menor stranden utenfor urbanisasjonen er en av de meste kjente Mar Menor strendene på La Manga, fordi her finner man den kjente Mar Menor leiren, som skal ha en helsebringende effekt. I hele sommerhalvåret kan man se folk som smører på seg denne leiren, og har sitt naturlige SPA på stranden.

Seychellene

Kun 250 meter fra urbanisasjonen ligger det nye SPA hotellet, Abity SPA Hotel, som er ett fem stjerners hotell med flere restauranter og en flott SPA avdeling som er åpen også for gjester utenfor hotellet. Det er også flere restauranter, butikk og bakeri i området, kun 100 – 300 meter fra leilighetene. Området ved yachthavnen Tomas Maestre ligger 1.5 km fra Seychellene hvis man ønsker ett større utvalg av restauranter og butikker. Vårt salgs- og servicekontor ligger i Tomas Maestre.

Dos Mares

Dos Mares

Bo området Dos Mares ligger midt på en av La Mangas beste Middelhavsstrender, og er ett populært anlegg, spesielt i sommermånedene juli og august pga. sin gode beliggenhet på stranden. Anlegget ble ferdigstilt i 2007, og er derfor ett relativt nytt anlegg med leiligheter av gjennomgående god standard, som bl.a. har terrasse med flott utsikt både mot Mar Menor og Middelhavet, og varmekabler på master bad. Anlegget ligger på en av de smaleste landstripene på La Manga mellom Middelhavet og Mar Menor, slik at selv om det ligger midt på stranden på Middelhavet er det kun 50 – 100 meter til Mar Menor, og strendene på den siden.

Dos Mares

Urbanisasjonen består av to byggetrinn, som er like og hvert har tre leilighetsbygg, med felles sol og basseng område mellom leilighetene og Middelhavsstranden, som passer godt for hele familien. Det er en strandbar rett ved urbanisasjonen. Restauranter, dagligvare og bakeri ligger 500 – 800 meter fra urbanisasjonen, og om lag en kilometer fra urbanisasjonen ligger det nye SPA hotellet, Abity SPA Hotel, som er ett fem stjerners hotell med flere restauranter og en flott SPA avdeling som er åpen også for gjester utenfor hotellet. Til yachthavnen Tomas Maestre hvor du finner ett større utvalg av restauranter, og barer er det om lag 2.5 kilometer, og i havnen ligger også vårt salgs- og servicekontor. La Manga har ett godt busstilbud, og i sommer sesongen går det buss nesten hele døgnet, og det er buss holdeplass rett utenfor urbanisasjonen. (Vi anbefaler at man vurderer å leie bil, dersom man bor i dette området og ikke bare ønsker å nyte late dager i solen, da det er ett lite stykke til Tomas Maestre hvor det er ett større utvalg av restauranter, barer og butikker.)

Veneziola

Veneziola

Veneziola er navnet på området som ligger helt i nord enden av La Manga, og har sitt navn etter Venezia pga. de mange kanalene om bruen i området. Veneziola består av flere urbanisasjoner, samt ett stort område med private villaer og hus. I området ligger det ett 10-talls restauranter, hvorav flere er åpent hele året, seilskole og båtutleie, La Mangas eneste golfbane, Veneziola Golf, som er en 9-hulls pitch and put bane med drivingrange. I 2009 åpnet også en helt ny restaurant, og beach club helt i enden av Veneziola som er åpen for alle. Vi har leiligheter for leie i dette området i urbanisasjonene, Punta Cormoran, La Manga Beach Club, Veneziola Golf II, og flere private villaer med hage og basseng.

Veneziola - donald duck brua

Punta Cormoran

Punta Cormoran

Urbanisasjonen Punta Cormoran er ett helt nytt leilighetsprosjekt, med unik beliggenhet på en av La Mangas beste Middelhavs strender, og kun 100 meter til Mar Menor. Anlegget har ett stort bassengområde med flere basseng bl. a. eget barnebasseng, og sol område, som passer godt for hele familien. Fra basseng og sol område har man direkte utgang til stranden. Alle leilighetene i dette prosjektet er av gjennomgående bra standard, med bl. a. terrasse med flott utsikt både mot Middelhavet og Mar Menor, aircondition og varmepumpe som dekker hele leiligheten.

Punta Cormoran

Det ligger om lag 10 restauranter, ett mindre supermarked, bakeri og seilskole/båtutleie i gangavstand fra anlegget. I dette området finner du også La Mangas eneste golfbane, Veneziola Golf, som er en 9-hulls pitch and put bane med drivingrange. Vårt servicekontor og et større utvalg av restauranter, barer og butikker ligger vel 4 kilometer fra Punta Cormoran. Det er meget god bussforbindelse i området, og det går buss hvert 15. minutt på dagen og også nattbuss i sommer sesongen.

La Manga Beach Club

La Manga Beach Club

La Manga Beach Club er et helt nytt prosjekt som ble ferdig årsskiftet 2009/2010 som ligger på en av La Mangas beste Mar Menor strender. Urbanisasjonen har en unik beliggenhet førstelinje på stranden med leiligheter av gjennomgående høy kvalitet, alle med terrasse, som har fantastisk utsikt over Mar Menor og solnedgangen over havet. Bo området / urbanisasjonen består av fire leilighetsbygg, hver på ni etasjer. Området er meget barnevennlig, og stranden på utsiden av leilighetsbyggene er langgrunn, slik at dette er ett perfekt område for barnefamilier. Mellom leilighetene og stranden, ligger ett stort basseng og sol område, med direkte utgang til stranden. Fra La Manga Beach Club er det også kort vei over til strendene på Middelhavssiden.

La Manga Beach Club

Det ligger om lag 10 restauranter, ett mindre supermarked, bakeri og seilskole/båtutleie i gangavstand fra anlegget. I dette området finner du også La Mangas eneste golfbane, Veneziola Golf, som er en 9-hulls pitch and put bane med drivingrange. Vårt servicekontor og et større utvalg av restauranter, barer og butikker ligger vel 4.5 kilometer fra La Manga Beach Club. Det er meget god bussforbindelse i området, og det går buss hvert 15. minutt på dagen og også nattbuss i sommer sesongen.

Veneziola Golf II

Veneziola Golf II

Veneziola Golf II er sammen med La Manga Beach Club to av de nyeste urbanisasjonene på La Manga. Som navnet sier så er dette en urbanisasjon bygd i tilknytning til golfbanen, Veneziola Golf, og eiere og leietakere kan få rabatt på greenfee. Anlegget har en unik beliggenhet, førstelinje mot Middelhavet, og fra leilighetene har man fantastisk utsikt over Middelhavet og soloppgangen. Alle leiligheter er av gjennomgående høy standard, med terrasse, varmekabler på master bad, klima anlegg med både varme og aircondition for hele leiligheten. Urbanisasjonen har privat SPA anlegg, med badstuer, massasje dusj, boblebad, og treningsrom som ligger i det ene leilighetsbygget, og kun eiere med leietakere har adgang til SPA avdelingen.

Veneziola Golf II

Det ligger om lag 10 restauranter, ett mindre supermarked, bakeri og seilskole/båtutleie i gangavstand fra anlegget. I dette området finner du også La Mangas eneste golfbane, Veneziola Golf, som er en 9-hulls pitch and put bane med drivingrange. Vårt servicekontor og et større utvalg av restauranter, barer og butikker ligger vel 5 kilometer fra Veneziola Golf. Det er meget god bussforbindelse i området, og det går buss hvert 15. minutt på dagen og også nattbuss i sommer sesongen.

Veneziola, hus og villa område.

Veneziola

Veneziola er ett relativt stort området som ligger på to øyer, helt ved enden av den vakre La Manga halvøyen. På den nordligste øyen, altså helt i enden av La Manga, ligger ett flott område uten høyhus bebyggelse, kun bestående av eksklusive private eide villaer og hus. Her har vi flere hus for utleie, av høy standard, med stor privat hage og svømmebasseng. Det er kort vei til Mar Menor, og en flott langrunn strand, dersom man blir lei av å ligge ved bassenget i hagen.

Veneziola

Vi anbefaler våre leietakere som leier hus i dette området om å leie bil, da det er stykke til bussholderplass, restaurantene og butikken i området. I Veneziola ligger det om lag 10 restauranter, ett mindre supermarked, bakeri og seilskole/båtutleie. I dette området finner du også La Mangas eneste golfbane, Veneziola Golf, som er en 9-hulls pitch and put bane med drivingrange. Vårt servicekontor og et større utvalg av restauranter, barer og butikker ligger vel 7 kilometer fra husene vi har til leie i dette området.

 


 
 
 
Webdesign and development by Crave Media AS visa mastercard