Hurtigsøk:
Været akkurat nå :
La Manga weather:
Temp 27°C
Nyhetsbrev:
Last ned video fra La Manga:
Last ned video for Quicktime Last ned video for Mediaplayer
LaMangaBooking.Com:
E-mail: post@lamangabooking.com
Tlf: +34 622 622 637
Adr: Urb. Puerto y Playa,
Pro. 7, local 1.2 bajo
Km. 12.5
30380 La Manga

Kontortid:
Man-fre: 09-18
Lørdag: 10-17
Søndag(helligdag): stengt
Flyselskap:
Samarbeidspartnere:
Autorisert:
visa mastercard
Uspesifisert leilighet

Uspesifisert leilighet, ett enda rimeligere alternativ til å oppleve La Manga i sommer. Nå lanserer vi ett nytt tilbud til våre kunder med uspesifisert leilighet som gir inntil 35% rabatt på reservasjon av leiligheter på La Manga denne sommeren. Bo fra kun 150 kroner pr. døgn, pr. person(eksempel fra leilighet med 6 sengeplasser).

Hva er uspesifisert leilighet? Når du booker uspesifisert leilighet, vil det si at du ikke kan reservere en bestemt leilighet. Du vil ved ankomst få informasjon om hvilken leilighet du skal bo i, og vi garanterer at leiligheten eller huset ligger i LaMangaBooking systemet, slik at leiligheten vil minimum være på tre stjerner. Er dere flere enn seks personer som reiser sammen, må dere reservere to eller flere leiligheter, men vi ber da om at dere legger inn ønske om å bo i samme område i notat feltet slik at vi kan forsøke å finne leiligheter så nært hverandre som mulig. Booker du uspesifisert leilighet, så booker du hele leiligheten, slik at det vil ikke skje at du/dere må dele en leilighet med andre. Booker du uspesifisert leilighet for 8 dager eller mer, forbeholder vi oss muligheten for at du underveis må bytte leilighet inntil en gang, men dette er noe så langt som mulig forsøker å unngå.

Ved reservasjon vil deres kort bli trekt på vanlig måte, i løpet av 24 timer, og dere vil da motta en bekreftelse som forteller at dere har booket uspesifisert leilighet for perioden dere har booket, sammen med endel praktisk informasjon.

Har dere andre ønsker f. eks. barneseng, barnestol etc.., ber vi om at dette legges inn i notatfeltet. Har dere andre spørsmål er det bare å ta kontakt med oss på mail post@lamangabooking.com

Bestill uspesifisert opphold
Personopplysninger  
Navn  
Adresse  
Postnr / sted
Telefon  
E-post  
     
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Leiedetaljer  
Antall sengeplasser  
Ankomstdato
Antall dager  
Eventuelle kommentarer / ønsker  
 
---------------------------------------------------------------------------------------------------
     
   

 

 
 
 
Webdesign and development by Crave Media AS visa mastercard