Hurtigsøk:
Været akkurat nå :
La Manga weather:
Temp 27°C
Nyhetsbrev:
Last ned video fra La Manga:
Last ned video for Quicktime Last ned video for Mediaplayer
LaMangaBooking.Com:
E-mail: post@lamangabooking.com
Tlf: +34 622 622 637
Adr: Urb. Puerto y Playa,
Pro. 7, local 1.2 bajo
Km. 12.5
30380 La Manga

Kontortid:
Man-fre: 09-18
Lørdag: 10-17
Søndag(helligdag): stengt
Flyselskap:
Samarbeidspartnere:
Autorisert:
visa mastercard
Untitled Document
Guide - UtelivDet spanske nattelivet er kjent for å starte sent og avslutte tidlig på morgenen. La Manga er intet unntak. Hva er bedre enn å tilbringe kvelden sammen med gode venner, nyte en god middag og ta en god drink under stjernene og fortsette festen til sola står opp igjen.
Besøker du La Manga kan du velge mellom mange forskjellige barer og resturanter, og spesielt i sommermånedene er det stor stemning og full fart på La Manga.

Her følger en oversikt av noen plasser som er verdt å legge turen innom:1. The Lounge
The Lounge
La Mangas beste bar heter "The Lounge" og ligger i båthavnen Tomas Maestre. Med et enormt bra utvalg av kvalitetsdrinker, en flott terrasse og hyggelig betjening er dette stedet man møtes. Baren stenger normalt klokken 03.00 om sommeren, og for de som vil videre er dette den perfekte plassen å starte. Inne har man ordentlige gode sofagrupper, det samme ute. Stilen er mere voksen og "classy" og de spiller gode slagere hele kvelden som tar deg tilbake til det gode 80- og 90-tallet. Priskategori: Middels. Anbefales på det varmeste! Se http://www.theloungebars.com for mere info.
2. Mar de Copas

I småbåthavnen Tomas Maestre, omlag 14 kilometer ut på La Manga, finner du diskoteket og baren Mar de Copas. Mar de Copas ligger nede i selve havnen langs havnepromenaden. Her er det full rulle i hele sommersesongen. Utenom sesongen er det kun åpent enkelte helger. Deler av Mar de Copas er under åpen himmel, noe som gir stedet en koslig atmosfære.
Pris kategori: Middels, drinker fra 4 Euro.3. Zoco
Midt på La Manga finner du handle- og utestedssentrumet Zoco.
I Zoco er ligger en rekke diskoteker og barer. Vi anbefaler bl.a. baren Van Gogh, hyggelig betjening og herlige fluktstoler du kan nyte en god longdrink i.
Pris kategori: Middels.

Du finner også diskotekene Koine, Pacha og Rockefeller samt en rekke andre plasser med bra partystemning. Zoco koker av liv i sessongene, ellers i året kan det være rolig.


 4. Plaza Bohemia

Plaza Cavanna, ligger vel 3 kilometer ut på La Manga halvøyen, her finner du en rekke barer, bl. a. en koselig irsk bar. Populært område både for spanjoler og tilreisende turister.
Pris kategori: Middels, drinker fra 4 Euro


5. Bongo Bar
Bongo Bar ligger ved 3 kilometersmerket i området Plaza Cavanna. Her spilles det bra musikk og både turister og spanjoler treffes her. Stilig og gjennomført stil preger denne plassen, som stenger når siste mann har gått hjem!

Pris kategori: Middels, drinker fra 4 Euro6. Alquitrabe

Tvers over veien fra Bongo Bar finner du diskoteket Alquitrabe. Plassen er godt gjemt i en bakgate. Spiller typisk spansk musikk, og er veldig populært blant de lokale.
Pris kategori: Middels, drinker fra 4 Euro.

På Plaza Cavanna finner du også en rekke engelske, tyske, irske og belgiske barer med importert øl, bilijard og dart. Populært tilbud for turister som vil ha det som hjemme7. Sirenas

Frister det med live underholdning, bowling og dart kan du ta turen innom Sirenas som ligger omlag 2 kilometer ut på La Manga. Sirenas har nesten døgnåpent i sesongen og de tilbyr også enkel matservering, pizza og burgere til langt på natt. Ikke den “kuleste” plassen på La Manga, men alltid godt med folk, her er også en liten internettcafé.
Pris kategori: Lav8. Cabo de Palos

I den koselige fiskelandsbyen Cabo De Palos, som ligger ved innkjøringen til La Manga, er det masse liv og røre i sommersesongen. Vi anbefaler spesielt El Mique og Bondi Beach (har åpent året rundt og her kan det være liv i helgene, også utenom sesongen). Tar du deg tid til å se deg rundt her vil du finne mange koselige barer som ligger gjemt i de smale gatene.
Pris kategori: Fra lav til høy.9. ZM

Helt nede ved vannkanten innerst i Mar Menor finner du diskoteket El Zeta. Litt vanskelig å finne frem til, men ta av ca. 500 meter inn på La Manga mot Mar Menor, kjør så tilbake og følg skilting til resturanten El Parador så er du der. Her kommer man sent, men festen fortsetter gjerne til det er lyst. Stort diskotek med et stort uteareale. Veldig populært i høysesongen.
Pris kategori: Middels10. Moon m. fl.

Rett før du kommer inn på La Manga, ved kjøpesenteret Upper ligger 3 store utendørsdiskotek vegg i vegg, opp mot åsen. Her starter ikke festen for alvor før ved 3-tiden på natten, men så er det da heller ingen som går hjem før neste morgen.
Pris kategori: Middels – Høy. CC på 10 – 15 Euro inkluderer 1 drink.11. La Manga Club

I åsen ovenfor La Manga finner du La Manga Club Resort, som er kjent for sitt Casino som ligger på Hyatt Hotel. Et hotell i øverste klasse, med standard deretter. Livemusikk på Spikes Bar hver dag unntatt mandag, samt en koselig pianobar. Pent antrekk anbefales.
Pris kategori: Middels – Høy.

Rundt Hyatt Hotell finner du en rekke andre barer og uteplasser, men de fleste drar på Spikes Bar.

 
 
 
Webdesign and development by Crave Media AS visa mastercard