Informasjonsmail 12-07 fra www.LaMangaBooking.com

Rekord mange bestiller tidlig!

Aldri før har så mange reservert sommerferien sin så tidlig som denne høsten. Sammenlignet med høsten 2006 har nesten dobbelt så mange booket neste års sommerferie allerede nå via LaMangaBooking.com. Mye av årsaken ligger nok i den dårlige sommeren spesielt Østlandet opplevde sist sommer. Dette gjør at det alt nå begynner å bli noe mindre å velge mellom de mest populære ukene.

Du bør derfor ikke vente med å reservere neste års sommerferie, bestill den nå via våre nettsider og du er garantert flott sommervær og badetemperaturer på La Manga neste år.

Du kan velge å betale manuelt via bank eller med kredittkort. Velger du å betale med kredittkort er du sikret dagens beste valutakurs, og i tillegg kan du selv etter avtale med din kortusteder velge når du ønsker å betale din ferie. Velger du å betale manuelt i bank, men ønsker å betale senere, bestiller du på vanlig måte, så sender du en e-post til vårt kundesenter post@lamangabooking.com. Da kan du få oppdelt betaling, med siste forfall 3 måneder før din ankomst.

Juleshopping, sol og julekonsert på La Manga.

Det er ikke så mange som forbinder La Manga med shopping, men her finner du 2 ukentlige markeder med ett stort utvalg av bl.a. sko og klær. I tillegg er det kun en liten halvtime til Cartagena og det nye store kjøpesenteret som ligger utenfor byen. Her finner du alt fra de kjente spanske merkevarekjedene, store elektronikksenter, skobutikker mm. Desember er vanligvis også en periode med stabilt bra vær, med gode dag temperaturer. Sjekk www.bbc.co.uk/weather/5day.shtml?world=4669 for oppdatert værmelding!

Reiser du neste uke, kan du også få med deg julekonsert på The Lounge Bar – La Manga, med Askil Holm. Konserten den 11. desember kl. 18.00, er inkludert mat og drikke. Billetter til konserten booker du på telefon + 34 608 179 352.

Book nå på www.lamangabooking.com! Trenger du hjelp til å booke, eller ønsker mer informasjon er det bare å sende oss en mail eller kontakte vårt kontor.


Bestill ferien idag på www.lamangabooking.com

Perfekt ferie, trygt, enkelt og rimelig!