Informasjonsmail 12-07 fra www.LaMangaBooking.com

Julegave til familien, “sommerferie på La Manga”!
Frister det med sol, 30 grader, 30 kilometer med strender, badetemperatur på 27 grader, og god mat, da er La Manga stedet! I perioden 15. mai – 15. september er det garantert sol og sommer på den vakre La Manga halvøyen, så årets mest populære julegave til hele familien er å legge sommerferien til La Manga!

Reserver neste års sommerferie via våre nettsider og du er garantert en uforglemmelig sommerferie. Dersom dere i ettertid ønsker å endre datoer for ankomst/avreise kan dette gjøres helt frem til ankomstdag dersom det er ledig de dagene du ønsker å endre til.
Utsatt betaling
Du kan velge å betale manuelt via bank eller med kredittkort. Velger du å betale med kredittkort er du sikret dagens beste valutakurs, og i tillegg kan du selv etter avtale med din kortusteder velge når du ønsker å betale din ferie. Velger du å betale manuelt i bank, men ønsker å betale senere, bestiller du på vanlig måte, så sender du en mail til vårt kundesenter post@lamangabooking.com. Da kan du få oppdelt betaling, med siste forfall 3 måneder før din ankomst.

Lei av mørketid, reis til solen!
Nå i vinterhalvåret er våre leiligheter på det rimeligste, og man kan få flybilletter helt ned i noen hundre lapper hver vei. Så hvorfor ikke dra fra vinter og mørketid til sol og avslapping på La Manga? Selv nå i desember ligger dagtemperaturen på 18 – 22 grader, og perioden desember – februar er vanligvis veldig stabil med mye bra vær. Sjekk www.bbc.co.uk/weather/5day.shtml?world=4669 for oppdatert værmelding!

Reis fra snø og sludd hjemme til La Manga nå, og du kan f. eks. unne deg en god spa behandling, eller ta ett slag golf på en av de flotte golfbanene som ligger i området rundt La Manga.

Book nå på www.lamangabooking.com! Trenger du hjelp til å booke, eller ønsker mer informasjon er det bare å sende oss en mail eller kontakte vårt kontor, på telefon 21 39 07 25.


Bestill ferien idag på www.lamangabooking.com

Perfekt ferie, trygt, enkelt og rimelig!