Informasjonsmail 12-07 fra www.LaMangaBooking.com

LaMangaBooking.com ønsker alle en riktig god jul og ett godt nytt år!
2007 har vært ett rekord år for LaMangaBooking.com, og aldri før har så mange booket sin ferie gjennom våre nettsider. Flere og flere nordmenn har oppdaget den unike La Manga halvøyen, og ikke minst sett at det er mye å spare på å booke en privateid leilighet eller hus sammenlignet med vanlig charter ferie. Vi ønsker å benytte denne anledningen til å takke alle våre kunder for at dere valgte å booke deres ferie gjennom oss, og ønsker dere velkommen tilbake i 2008.

Hva sier våre kunder om La Manga og LaMangaBooking.com:

  • “Perfekt for avslapping, god mat og sol” sier fam. Soranouk fra Oslo, som nettopp har booket sin andre ferie til La Manga. De var positivt overrasket etter sin første tur til La Manga i juli 2007, og trekker spesielt frem at leiligheten var veldig bra med ett skikkelig kjøkken, og ikke minst beliggenheten som var på stranden, “dette var mye bedre enn de  charterhotellene vi har bodd på tidligere”!
  • Pensjonist-ekteparet Moe fra Trondheim har nettopp booket sitt tredje langtidsopphold, og sier at foruten klimaet  er det viktig for oss “å ha tryggheten ved å ha ett norsk servicekontor med 24 timers vakttelefon tilgjengelig”.
  • Familien Sagen fra Stjørdal forteller at de har funnet sitt ferieparadis på La Manga, “stabilt bra vær, perfekt for ungene, og når barna har det bra, da kan også vi slappe skikkelig av fra en hektisk hverdag hjemme”.
Mer enn 80% av våre kunder kommer tilbake og bestiller nye opphold på La Manga, viser statestikken for 2007, og det forteller sitt om hvor fornøyde våre kunder er.

Bruk julen til å bestille sommerferien for neste år.

Våre nettsider er åpen for booking 24 timer i døgnet hver dag hele året, og vårt bookingkontor svarer deg på dine mail alle dager, med unntak av 1. juledag hele romjulen. Benytt anledningen når juleroen har senket seg til å planlegge neste års ferie, sjekk våre nettsider www.lamangabooking.com, og finn din drømme leilighet eller hus!

Bestill før 31. desember og motta gratis La Manga video!

Alle kunder som bestiller sitt opphold gjennom oss før 31. desember 2007, mottar filmen "La Manga Guide" på DVD i posten gratis fra oss. Denne filmen er en guide til La Manga, slik at du selv kan se hvor flott La Manga er, og hva du kan finne av ulike aktiviteter osv.

Book nå på www.lamangabooking.com! Trenger du hjelp til å booke, eller ønsker mer informasjon er det bare å sende oss en mail, post@lamangabooking.com.


Bestill ferien idag på www.lamangabooking.com

Perfekt ferie, trygt, enkelt og rimelig!