Informasjonsmail 12-07 fra www.LaMangaBooking.com

Bruk julen til å bestille sommerferien for neste år!
Våre nettsider er åpen for booking 24 timer i døgnet hver dag hele året, og vårt bookingkontor holder åpent hele romjulen, og svarer deg på e-post så raskt som mulig. Benytt anledningen nå når juleroen har senket seg til å planlegge neste års sommerferie, sjekk våre nettsider www.lamangabooking.com, og finn din drømme leilighet eller hus!

Julegave fra LaMangaBooking.com, La Manga Guide på DVD!
Alle som bestiller sitt opphold gjennom oss før 31. desember 2007, mottar filmen "La Manga Guide" på DVD i posten gratis fra oss. Denne filmen er en guide til La Manga, slik at du selv kan se hvor flott La Manga er, og hva du kan finne av ulike aktiviteter osv.
La Manga = garantert flott sommervær!
Ingen har vel ennå glemt sommeren 2007, som med unntak av Nord-Norge var elendig i store deler av Norge. Tar du sjansen på at det blir bedre i 2008?Skal du være helt sikker på å få en sommerferie med flott sommervær neste år, ta turen til La Manga. La Manga er en av de mest sol sikre områdene i hele Europa, og i perioden fra 15. mai – 31. august er det vanligvis omlag 100 soldager, og kun 3 – 5 dager med regn.Du kan velge å betale manuelt via bank eller med kredittkort. Velger du å betale med kredittkort er du sikret dagens beste valutakurs, og i tillegg kan du selv etter avtale med din kortutsteder velge når du

ønsker å betale din ferie. Velger du å betale manuelt i bank, men ønsker å betale senere, bestiller du på vanlig måte, så sender du en e-post til vårt kundesenter post@lamangabooking.com. Da kan du få oppdelt betaling, med siste forfall 3 måneder før din ankomst.

LaMangaBooking.com ønsker alle en fortsatt riktig god jul og ett godt nytt år!
Vi ønsker å benytte denne anledningen til å takke alle våre kunder for at dere valgte å booke deres ferie gjennom oss, og ønsker dere velkommen tilbake i 2008.

Book nå på www.lamangabooking.com! Trenger du hjelp til å booke, eller ønsker mer informasjon er det bare å sende oss en mail, post@lamangabooking.com.


Bestill ferien idag på www.lamangabooking.com

Perfekt ferie, trygt, enkelt og rimelig!