Informasjonsmail 03-07 fra www.LaMangaBooking.com

Bestill sommerferien nå, fra kun 195,- pr. pers pr. natt!
Sommeren nærmer seg, og har du ennå ikke bestilt årets ferie, er det på tide å bestemme seg nå. Norwegian, Sterling og SasBraathens har enda en del rimelige flybilletter i sommer, spesielt hvis du er litt fleksibel og kan reise mot slutten av sommerferien. Husk at du kan spare veldig mye ved å bestille utreise med ett selskap og retur med ett annet.

Bestiller du årets sommerferie til La Manga nå, er du garantert flott badetemperatur og mye sol. I juni, juli og august kan La Manga friste med middeltemperaturer på vel 31 grader, og 26 – 30 grader i sjøen.

Visste du at La Manga er en av de mest solsikre stedene i hele Europa? Frister dette, er det ingen grunn til å vente - bestill sommerferien idag! Finner du ikke akkurat den leiligheten eller huset du ønsker send en mail til post@lamangabooking.com så hjelper vi deg gjerne. Sommerferie priser fra kun kr. 195,- pr. person pr. natt i tre stjerners leilighet beliggende på stranden.

Høstsesong 2007!
20. februar åpner vi for reservasjoner i perioden 1. september – 31. desember 2007. De mest populære leilighetene bookes raskt så her lønner deg seg å være tidlig ute. Mange av våre kunder har høsten som sin favorittperiode, bl.a. på grunn av stabilt bra vær og gode badetemperaturer ut oktober, i tillegg til at det er noe roligere etter en hektisk sommersesong.


Langtidsleie høst/vinter og vår 2007 og 2008.
Vi har også egne priser for langtidsleie, høst, vinter og vår. Ønsker du langtidsleie for kommende høst eller vinter send oss en mail på post@lamangabooking.com for et uforpliktende tilbud.

Lei en “hytte” i syden på åremål.
LaMangaBooking.com tilbyr ett utvalg av leiligheter som åremålsleiligheter på årsavtaler. Priser fra 80.000,- NOK pr. år for leiligheter med to soverom med meget god beliggenhet. Leilighetene er av høy standard, og  flott utsikt. Leilighetene kan leies med bredbånd, norsk IP telefon, og ikke minst norsk TV. Hvorfor ikke ta en kombinert jobbferie og kos deg med et glass vin og laptopen på terrassen?


Bestill ferien idag på www.lamangabooking.com

Perfekt ferie, trygt, enkelt og rimelig!