Informasjonsmail 04-07 fra www.LaMangaBooking.com

Lei av vinter, snø og regn, få en forsmak på våren og sommeren nå!
Hvor spontan er du? Nå kan du få sjansen til å få en forsmak på vår og sommer til 50% avslag. I uke 12, dvs. fra lørdag 17. mars til lørdag 24. mars har vi halv pris på alle våre leiligheter for et ukes opphold med ankomst 17. mars.

I mars kan du oppleve La Manga på det grønneste, og middeltemperaturen ligger vanligvis på ca. 20 grader. F. eks. mars sist år var fantastisk med dagtemperaturer på rundt 25 grader. Så er du spontan og kan ta deg fri en uke på kort varsel kan du nå oppleve våren på La Manga til halv pris!

For å bestille dette tilbudet finner du våre leiligheter og hus på www.lamangabooking.com, og når du kommer til siden for personopplysninger skriver du inn “vårkampanje07” i feltet for kundekode så får du automatisk din rabatt. Tilbudet kan bestilles fra nå, og frem til kl.24.00 onsdag 28. februar.

Nok et nytt hus i vårt utleiesystem: 5 soverom og privat hage med basseng!
Ønsker du en sommerferie i fem stjerners hus? Nå har vi åpnet for booking av referanse LMB1342 som ligger i urbanisasjonen Las Velas, kun 50 meter fra stranden. Rekkehuset er av høy standard, og er fordelt på to leiligheter en på grunnplan, og en i 2. etasje med henholdsvis to og tre soverom. Drar man f.eks to familier sammen er dette perfekt. Denne har ennå en del ledig i sommerferien, og du kan nå booke dette huset på www.lamangabooking.com og søk etter hus lmb1342.


Bestill ferien idag på www.lamangabooking.com

Perfekt ferie, trygt, enkelt og rimelig!