Informasjonsmail 01-08 fra www.LaMangaBooking.com

Priskupp på flybilletter til La Manga!
Nå kan du gjøre ett kupp på flybilletter til La Manga. Sterling har alt startet sin nyttårskampanje med opptil 50 % på flyreiser fra Oslo – Alicante, og når vi sjekket i dag fant vi flere avganger helt ned i 374,- kroner en vei i vinter og vår, og sommerpriser fra 660 kroner. Norwegian startet sitt salg i dag, og med avganger fra Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim til Alicante/Murcia er det nå mange muligheter til å få en rimelig sydentur.

Alicante/Murcia flyplassen ligger kun 30 minutter fra La Manga, og fra Alicante flyplassen er det vel en time til La Manga. Vi tilbyr transport til og fra begge flyplassene. Du kan også velge å leie egen bil eller ta taxi fra flyplassen.

Husk at dersom du er litt fleksibel kan du også reise via f.eks. London til La Manga, og fra i sommer tilbyr Sterling direkteruter fra Stockholm og København til Alicante/Murcia.

Få en forsmak på våren!
Selv nå midt på vinteren er det behagelige temperaturer på La Manga, og er du lei av mørketid, vinter og kulde kan vi anbefale en tur til La Manga. Middeltemperaturen for mars og april er på 18 – 21 grader, og med våre faste lave priser på overnatting, og rimelige flybilletter kan du unne deg en Spania tur nå i vår. Frister det med shopping, sol, SPA, og god spansk mat...
Fotball på La Manga!
Nå er det igjen klart for La Manga Cup med sesongoppkjøring for bl.a. de norske eliteserie lagene og Adecco ligaen. Er du fotballinteressert kan du i tillegg til å få med deg sesongoppkjøringen til ditt lag og få med deg spansk eliteserie hvis du tar turen til La Manga. Murcia spiller i Spansk toppdivisjon og det er kun ca. 50 minutter fra La Manga til fotball stadion i Murcia. Sjekk http://www.realmurcia.es for billetter og kampinformasjon.

For mer informasjon om kampoppsett for La Manga Cupen ta kontakt med ditt lag eller sjekk også www.fotball.no
Bestill i dag, få utsatt betaling!
LaMangaBooking.com tilbyr manuell betaling i bank eller med kredittkort. Velger du å betale med kredittkort er du sikret dagens beste valutakurs, og i tillegg kan du selv etter avtale med din kortusteder velge når du ønsker å betale din ferie. Velger du å betale manuelt i bank, men ønsker å betale senere, bestiller du på vanlig måte, så sender du en e-post til vårt kundesenter post@lamangabooking.com med ditt referansenummer. Da vil du få oppdelt betaling, med siste forfall 3 måneder før din ankomst.

Book nå på www.lamangabooking.com! Trenger du hjelp til å booke, eller ønsker mer informasjon er det bare å sende oss en e-post, post@lamangabooking.com.


Bestill ferien idag på www.lamangabooking.com

Perfekt ferie, trygt, enkelt og rimelig!