Informasjonsmail 02-07 fra www.LaMangaBooking.com

Bestill sommerferien nå!

Blir det sol eller regn i Norge denne sommeren? Bestiller du årets sommerferie til La Manga nå, er du garantert flott badetemperatur og mye sol. I juni, juli og august kan La Manga friste med middeltemperaturer på vel 31 grader, og 26 – 30 grader i sjøen. Visste du at La Manga er en av de mest solsikre stedene i hele Europa? Frister dette, er det ingen grunn til å vente - bestill sommerferien idag. (Trenger du betalingsutsettelse ordner vi en løsning som passer for deg.)


Nye leiligheter!

Det begynner å bli mye utleid for årets sommersesong, men hver uke kommer det nye utleieleiligheter inn på våre hjemmesider. Så snart vi har kontrollert leiligheten/huset og tatt bilder, legges de ut på våre hjemmesider fortløpende. Bare de to siste ukene er det kommet inn hele 6 nye leiligheter. Så sjekk innom våre hjemmesider jevnlig dersom du ikke har funnet akkurat den leiligheten/huset du er på jakt etter, kanskje ligger den ute nå. Du kan også sende en mail til oss med en forespørsel, da vår bookingavdeling vet hvilke leiligheter som er på vei inn, og vi kan da pre-booke en for deg.

Golf på La Manga

La Manga er blitt ett perfekt utgangspunkt for en golfferie de siste to årene. Før var det ikke så mange baner å velge mellom, men nå finner du hele ti 18-hulls golfbaner i området rundt La Manga, alle under en time fra våre leiligheter. For en komplett oversikt se våre hjemmesider under golf som nylig er blitt oppdatert.

Trenger du å friske opp dine golf ferdigheter kan du starte med en treningstur på Veneziola Golf, som er en 9-hulls Pitch´n Put bane med havutsikt og drivingrange på selve La Manga halvøyen. Vi har flere leiligheter som ligger i umiddelbar nærhet til dette anlegget.

Reiseliv-07

Til slutt takker vi alle som var innom vår stand på Reiseliv-07, og ikke minst alle som var med på vår messekonkurranse. Vi minner også om at du kan treffe oss på Reiselivsmessen i Trondheim denne helgen på stand’en til Legal Eiendom, stand nr. 210.


Bestill ferien idag på www.lamangabooking.com

Perfekt ferie, trygt, enkelt og rimelig!