Informasjonsmail 06-07 fra www.LaMangaBooking.com

15 nye leiligheter åpnet for booking nå!

15 nye leiligheter er lagt inn i vårt utleiesystem, LaMangaBooking.com, og disse er nå åpnet for booking. Vi har bl.a. fått inn flere store leiligheter med 3 soverom, og for første gang kan vi presentere leiligheter i det nye anlegget Playa Principe og Puerto del Mediterraneo, som begge ligger i gangavstand til båthavnen Tomas Maestre. I tillegg har vi fått flere leiligheter i det populære familieanlegget Puerto y Playa, samt Villas Frente Marino.  Tenk bare hvor mye mer luksus du får ved å bo i en flott og fullt møblert leilighet sammenlignet med et trangt hotellrom på charter tur!

Vi er stolt over å presentere to nye store 3 soveroms leiligheter i det helt nye anlegget Playa Principe, som er ett av de beste leilighetsanlegg på La Manga halvøyen. Fra leilighetene har du fantastisk havutsikt, og anlegget ligger rett på stranden. I tillegg har vi 4 nye rimelige leiligheter av en litt enklere standard i anlegget Puerto del Mediterraneo. Fra leilighetene og terrassen har du fantastisk Middelhavsutsikt, og anlegget ligger på en av La Mangas beste Middelhavsstrender.

For mer informasjon og bilder, se våre nettsider www.lamangabooking.com

Bestill idag, betal når feriepengene kommer!

Dersom du reserverer før 7. mai, og ditt opphold er i perioden juli – september 2007, kan du nå utsette betalingen til 15. juni, uten tillegg i prisen. Dersom du ønsker å benytte denne muligheten for betalingsutsettelse, bestiller du bare på vanlig måte via våre nettsider. Etter at du har mottatt bekreftelse på din reservasjon, sender du bare en mail til oss med ditt referansenummer, og når du ønsker forfall. Du vil så få tilsendt nytt overføringsskjema med ønsket forfallsdato.

Dersom du betaler med kredittkort, er det bare å ta kontakt med din kortusteder for betalingsutsettelse.

Høsten 2007, book rimelig nå!

Nå kan du booke høsten 2007 helt frem til 1. januar 2008. På våre hjemmesider kan du velge mellom 100 leiligheter og hus med fra ett til fem soverom. Vi har også egne priser for langtidsleie, høst, vinter og vår. Ønsker du langtidsleie for kommende høst eller vinter send oss en mail på post@lamangabooking.com for et uforpliktende tilbud.

 

 


Bestill ferien idag på www.lamangabooking.com

Perfekt ferie, trygt, enkelt og rimelig!