Informasjonsmail 05-07 fra www.LaMangaBooking.com

Opplev våren på La Manga!
Våren er en flott tid på La Manga med behaglig temperatur og avslappet stemning. La Manga i april og mai er slik Norge er i juni og juli med blomster og grønne åser, i tillegg til gode temperaturer både i luften og i sjøen.

April og mai er en rimelig periode å reise i, og nå har mange flyselskap gode tilbud til Alicante og Murcia i denne perioden. F. eks. Norwegian har flybilletter fra kr. 797 i april, og leilighet finner du våre hjemmsider, fra  kr. 169,- pr. person pr. natt.

Sommeren 2007

Vi har noen ledige leiligheter og hus for sommeren 2007, spesielt tidlig på sommeren og på ettersommeren. Men det begynner å bli lite ledig de mest populære ukene, slik at det lønner seg å bestille nå. Sliter du med å finne rimelige flybilletter, så husk at det finnes mange muligheter hvis du reiser via en annen europeisk flyplass, og bytter flyselskap der. F.eks. via med Norwegian til London Stansted, og fra Stansted flyr flere engelske lavprisselskap direkte til Alicante-Murcia.

Høsten 2007, book rimelig nå!

Nå kan du booke høsten 2007 helt frem til 1. januar 2008. På våre hjemmesider kan du velge mellom 100 leiligheter og hus med fra ett til fem soverom. Vi har også egne priser for langtidsleie, høst, vinter og vår. Ønsker du langtidsleie for kommende høst eller vinter, send oss en mail på post@lamangabooking.com for et uforpliktende tilbud.

 


Bestill ferien idag på www.lamangabooking.com

Perfekt ferie, trygt, enkelt og rimelig!