Informasjonsmail 10-07 fra www.LaMangaBooking.com

Bestill sommerferien 2008 nå - og gjør ett dobbelkupp!

Kupp 1 – Rekordsterk krone!
Takket være en rekordsterk kronekurs har det aldri vært rimeligere å booke leilighet fra LaMangaBooking.com. Alle våre priser er i Euro, og kursen er idag 1 EURO = 7.6 NOK. Det er ikke mange månedene siden 1 Euro kostet mellom 8.2 og 8.4 NOK. Med andre ord, for hver 1000 Euro leieforholdet koster sparer du nå 600 – 800 kroner i ren kronefordel. Velger du f.eks å leie utleieobjekt LMB1323, som er ett 5 stjerners rekkehus med privat hage og basseng, med 5 soverom og 4 bad, vil du ved leie 14 dager i august 2008 spare hele 2.500,- NOK sammelignet med normal kurs. Velger du å betale med kredittkort er du sikret dagens beste kurs, og i tillegg kan du selv etter avtale med din kortusteder velge når du ønsker å betale din ferie.

Kupp 2 – Flybillettene!
Ikke vent med å bestille, nå legger lavprisselskapene ut sitt sommerprogram, og ifølge VG Nett, 9. oktober 2007, kan du nå gjøre ett kupp på flybillettene til Spania for neste sommer. En sjekk i dag viste at både Sterling og Norwegian har massevis av rimelige billetter f. eks. i juli med, priser fra godt under 1000-lappen.

 

Med andre ord:
Bestiller du NÅ, sparer du mye både på flybilletter og opphold, sjekk våre nettsider på www.lamangabooking.com for å finne din drømmeferie i dag!

Book nå på www.lamangabooking.com! Trenger du hjelp til å booke, eller ønsker mer informasjon er det bare å sende oss en mail eller kontakte vårt kontor.


Bestill ferien idag på www.lamangabooking.com

Perfekt ferie, trygt, enkelt og rimelig!