Informasjonsmail 11-07 fra www.LaMangaBooking.com

La Manga – garantert sol og sommer!
Skal du være helt sikker på å få en sommerferie med flott sommervær neste år, ta turen til La Manga. La Manga er en av de mest solsikre områdene i hele Europa, og i perioden fra 15. mai – 31. august er det vanligvis omlag 100 soldager, og kun 3 – 5 dager med regn.

En av de vanligste spørsmålene vi får til vår kundeavdeling dreier seg om vær og temperaturer, både lufttemperatur og ikke minst sjøtemperatur. La Manga har en unik beliggenhet som gir stabilt bra vær i hele sommerhalvåret, med
gjennomsnittstemperaturer for juni, juli og august på 28 – 32 grader i luften, og 24 – 29 grader i sjøen.

Ingen andre steder i Middelhavet får så tidlig bra badetemperatur som La Manga. Dette skyldes Europas største saltvannslagune Mar Menor, som ligger mellom La Manga halvøyen og fastlandet. Unike Mar Menor kan friste med over 20 grader i vannet alt fra april måned. Den unike beliggenheten gjør også at når det i august blir for varmt en del andre steder i Middelhavet, ligger temperaturen på La Manga stabilt rundt 30 – 32 grader.

Sterk krone, gir deg rimelig sommerferie på La Manga.
Takket være en rekordsterk kronekurs har det aldri vært rimeligere å booke leilighet fra LaMangaBooking.com. Alle våre priser er i Euro, og kursen er i dag 1 EURO = 7.7 NOK, og det er ikke mange måneder siden kursen var 8.2 – 8.4 NOK, m.a.o så du sparer mye ved å bestille nå! Husk, at ved å betale med kredittkort er du sikret dagens beste kurs, og i tillegg kan du selv etter avtale med din kortusteder velge når du ønsker å betale din ferie. PS! Ifølge valutaeksperter snur imildertid utviklingen nå, og Euroen skal bli noe dyrere, det lønner seg derfor å ta en rask avgjørelse.

 

Priskrig i luften betyr rimelige flybilletter!
Det er en kontinuerlig priskrig mellom de ulike flysesskapene SasBraathens, Norwegian og Sterling til destinasjoner i Middelhavet. Dette gjør at du nå kan få meget rimelige flybilletter til flyplassene i området San Javier/Murcia og Alicante. Husk også at det kun er kun tre timer med bil fra f.eks. Valencia til La Manga, og at dette kan være ett spennende alternativ dersom det er få rimelige billetter igjen til de andre flyplassene. Valencia er en av Spanias fineste storbyer, og ved å fly hit kan man få en perfekt kombinasjonsferie med spennende shoppingdager i Valencia, og sol og sommer på La Manga!

Book nå på www.lamangabooking.com! Trenger du hjelp til å booke, eller ønsker mer informasjon er det bare å sende oss en mail eller kontakte vårt kontor.


Bestill ferien idag på www.lamangabooking.com

Perfekt ferie, trygt, enkelt og rimelig!