Informasjonsmail 09-07 fra www.LaMangaBooking.com

Rekordtidlig åpning av 2008 sesongen!
Nå har LaMangaBooking.com åpnet for booking for hele 2008 sesongen. Du kan velge mellom 100 leiligheter og hus på hele La Manga, med størst utvalg i det populære området ved yachthavnen Tomas Maestre. Hvis du ikke tar sjansen på å gamble med det norske sommerværet, bestill ferien til La Manga og du er garantert: Sol, varme og gode bade temperaturer!

Ikke vent med å bestille! De mest populære utleieobjektene leies ut raskt, og mange er alt igang med å reservere sin ferie for neste år.

Ønsker du å reservere nå, men vente med betalingen er ikke det noe problem. Betaler du med kredittkort kan du avtale forfall direkte med din kredittkort leverandør.Velger du å betale manuelt i bank, er det bare å sende oss en mail etter at du har reservert med ditt reservasjonsnummer, og ønsket forfallsdato så sender vi deg nytt overføringsskjema.

Opplev høsten på La Manga med late dager i solen og spennende shopping!
Vi har enda flere ledige leiligheter og hus hele denne høsten. Svært mange av de som kjenner La Manga godt, har høsten som sin favoritt årstid. Da er det fortsatt meget gode temperaturer både i sjøen og i luften, f. eks. har september snitt temperatur på 27 grader i luften og 25 – 26 grader i sjøen. I tillegg til det gode været har høsten med roligere tempo etter en hektisk sommer, og det er igjen tid til å slappe av både for fastboende og turister. Dette gjør at høsten på La Manga gir en avslappet atmosfære.

Våren 2007 åpnet en av kystens største kjøpesenter, Parqué Mediterano, mellom La Manga og Cartagena sine dører. Her er et stort utvalg av spennende spanske og internasjonale motebutikker, sportsbutikker m.m. Ønsker du spennende by-shopping frister både Cartagena og Murcia med ett godt utvalg av butikker og byliv kort vei fra La Manga. Kombinér noen late dager i sol og varme med en shopping dag eller to, så har du en perfekt høstferie eller langweekend.

Book nå på www.lamangabooking.com! Trenger du hjelp til å booke, eller ønsker mer informasjon er det bare å sende oss en mail eller kontakte vårt kontor.


Bestill ferien idag på www.lamangabooking.com

Perfekt ferie, trygt, enkelt og rimelig!